Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αποδοκιμάστηκε ο κ. Πάγκαλος από κατοίκους της Κερατέας

Νέα έντονη πολιτική αντιπαράθεση, ξέσπασε μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου και του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την φραστική επίθεση, που δέχθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που ο κ.Πάγκαλος, δειπνούσε με παρέα σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής.
Το περιστατικό έγινε γύρω στις 11 το βράδυ, όταν κάτοικοι της Κερατέας έμαθαν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρισκόταν με παρέα σε ταβέρνα στα Καλύβια.

Οπως έγινε γνωστό, ομάδα από τους κατοίκους συγκεντρώθηκε έξω από το μαγαζί και άρχισε να αποδοκιμάζει έντονα τον Θ. Πάγκαλο , την κυβέρνηση και την απόφαση να κατασκευαστεί  ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Κάποια στιγμή, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους άρχισαν να φωνάζουν και να απαιτούν να φύγει ο Θ. Πάγκαλος από την ταβέρνα.
Κάποια στιγμή και μετά την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στην περιοχή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, επιχείρησε να κάνει διάλογο με τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι ανέφεραν την κατηγορηματική άρνησή τους στη δημιουργία του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.
Τελικά η κατάσταση αμβλύνθηκε, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν και ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την παρέα του τελικά έφυγε από την ταβέρνα γύρω στη 1 τα ξημερώματα.
Με ανακοίνωσή του την Πέμπτη ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η εναντίον του επίθεση, διοργανώθηκε και εκτελέστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου».
Ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι «ένας τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μία σπασμένη καρέκλα με στόχο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον χτύπησε στον δεξί ώμο προκαλώντας του μώλωπες». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάνει προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στην Κερατέα κάνει τη μεγάλη του πρόβα για την διεξαγωγή αντάρτικου εναντίον του κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου